Kraniosakralterapi


Kraniosakralterapi (KST) kommer från osteopatisk medicin. Det är en mycket varsam behandlingsteknik som stödjer kroppen till självläkning. Tekniken behandlar smärtor och stress i kroppen, men kan även ha en emotionell och mental effekt. Klienter kan uppleva positiva reaktioner i form av en känsla av lugn, bättre sömn och lägre stressnivå.

Kraniosakralterapi kan användas förebyggande, behandlande och rehabiliterande.

Terapeuten arbetar mycket med kraniet och hela vägen ner till korsbenet, därav namnet kraniosakralterapi.

Jag erbjuder även TAKTILMASSAGE och REIKI.

Taktilmassage är en mjuk följsam beröring. Den stimulerar utsöndringen av hormonet oxytocin som ger kroppen avslappning, sänker blodtrycket, minskar stressnivån och ökar toleransen för smärta.

Reiki är en teknik för stressreduktion som även befrämjar läkning och låter alla få tillgång till en obegränsad livsenergi. Den har samma fördelaktiga effekter som taktilmassage.


 

"Jag sökte för tinnitus på vä öra. Det ringde, tryckte och tutade nästan hela tiden. Det var ett slaskande ljud i örat. Jag hade även varit yr och illamående sen mer än en månad tillbaka.

En vecka efter jag fått kraniosakral behandling på distans av Marlene var mitt örontjut och tryck över vä öra borta. Även tröttheten och stressen på vä sida av huvudet försvann. Jag är så glad och tacksam och kan varmt rekommendera Marlenes behandling."


Elisabet - 50 år

Coaching


Jag coachar dig som vill göra en positiv förändring i livet och känner att du vill växa och utvecklas. Jag hjälper dig att skapa mer balans i ditt liv och använda dig av din inre kraft. Du kommer genom att jobba med dig själv skapa insikter om dig och ditt liv. Detta leder till ökad medvetenhet som hjälper dig att välja hur du tänker, agerar och mår. Du ökar förståelsen av dig själv. Vem vill du vara?  Vad vill du göra med ditt liv?